ansigt

Undgå bumser i ansigtet: Sådan fjerner du bumser i ansigtet

Når vi møder en person for første gang, er der nogle få ting vores øjne straks fokuserer på. Det er blandt andet hvilket tøj personen bærer, hvordan personen bærer det (holdning) og ikke mindst personens ansigt.

Ansigtet fortæller os meget om personen, da vi kan aflæse personens humør og meget kommunikation er afhængig af at man kan aflæse en persons ansigtsudtryk. Derfor er det heller ikke underligt at vi bruger meget tid og energi på at holde vores ansigt pænt.

Men hvad stiller man op hvis man plages af bumser i ansigtet? Læs med herunder og find svaret.

Stort set alle får bumser i ansigtet

Stort set alle mennesker oplever i løbet af deres ungdom at de får irriterende bumser i panden eller resten af ansigtet. Nogle personer er dog mere plaget end andre. Har du bumser i ansigtet skal du huske på, at alle andre har haft samme problem på et eller andet tidspunkt.

Men hvad kan man gøre ved det? Der er faktisk en hel del ting, som du kan gøre for at minimere eller helt fjerne bumser i ansigtet.

Vask dit ansigt, men ikke for meget!

Dette råd er det absolut vigtigste, hvis du ønsker en renere hud i ansigtet. Du kan bruge alverdens produkter mod uren hud, og leve så sundt som det er muligt, men den ene faktor, som får absolut størst betydning for din hud, er om du holder ansigtet rent. Så sørg for at gøre meget ud af dette.

2 gange dagligt

Du skal vaske ansigtet to gange dagligt. Hverken mere eller mindre. Det passer perfekt med at du kan vaske ansigtet hver gang du børster tænder. Gør det til en vane at vaske ansigtet på samme måde som tandbørstningen er en fast vane.

Det kan være en god idé at bruge en ansigtsrens.

Du skal ikke tro at mere er bedre. Lad være med at vaske ansigtet fem gange i løbet af dagen. Du risikerer blot, at din krop begynder at producere mere fedtstof i huden, og så opnår du ikke andet end, at du får endnu flere bumser i ansigtet.

Hold håret rent

Du bør også vaske dit hår med hver dag. Nyvasket hår vil nemlig ikke fedte din hud i lige så stor grad som uvasket hår. Så sørg for at holde dit hår rent. Det gælder især hvis du bruger fedtede hårprodukter som eksempelvis voks. Sørg også for at skylde det ud inden du går i seng. Ellers ligger du med ansigtet i fedtet voks hele natten.

Har du nogle råd til hvordan man slipper af med bumser i ansigtet?

Skriv en kommentar

 • Danni 25. januar 2014, 16:00

  Hej jeg har røde knopper på halsen og jeg barbere mig forsigtigt

  Besvar
 • Natasha 13. januar 2015, 22:34

  Hej:) jeg har opsøgt en kosmetolog som gav mig netop de produkter jeg havde brug for til min hud og kom med en masse gode råd. Bruger kornelia fra cosmolaser og har købt deres is clinical produkter. Og fået tre gange frugtsyre behandling. Og får jeg en bums så kommer jeg zink salve på hver aften inden jeg går i seng og efter min hud er renset.. Så forsvinder den. Min hud har aldrig været flottere.

  Besvar
 • bente petersen 3. juni 2015, 10:50

  Jeg har fået små knopper på ansigtet og på næsen som svie om aften.Hudlægen siger at det er Dermzle Nøvi og har sendt mig hjem uden svar på dette.Jeg kan ikke finde denne navn på netdoktor eller internet.heller ikke behandling metoder.Hvis I har forklaring bedes om svar.mvh bente

  Besvar